Luister naar de wijze raadgever…

IWJ 13.4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Luister naar de wijze raadgever…

De komende dagen kijken we naar verschillende namen voor de Zoon van God uit het boek Jesaja. In het Oude Testament kondigde de profeet Jesaja de geboorte van Jezus aan, ongeveer 700 jaar vóór zijn geboorte. Daarbij worden verschillende namen voor Hem gebruikt. Elk van deze namen onthult iets van het hart van de Vader.

“Want er is een Kind geboren: we hebben een Koningszoon gekregen. Hij zal als Koning heersen. Hij wordt Wijze Raadgever, Sterke God, Eeuwige Vader en Vredekoning genoemd.” (Jesaja 9:5, BB)

Jezus is een raadgever. Een wijze raadgever zelfs.

Met deze naam herinnert God ons eraan dat Hij bij ons wil zijn in elk van onze beslissingen, en dat Hij klaar is om ons te begeleiden op het pad dat Hij voor ons heeft voorbereid.

Als je niet meer weet wat je moet doen, als je verdwaald bent, blijf dan kalm. Je hoeft geen angst te hebben. Luister naar je Wijze Raadgever, spreek met Hem en laat je door Hem leiden!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Ruthmila Ignacia op 27 oktober 2018 om 7:52 am

    God zegen jullie voor het geweldige werk dat jullie doen.