Lindy Conant – Isaiah 6

Home | Wonderen | Lindy Conant – Isaiah 6

God is op zoek naar mensen die willen gaan om Zijn liefde te verspreiden. In Jesaja vraagt Hij: “Wie zal er gaan?”. Wil jij degene zijn die het evangelie gaat brengen? Je hoeft niet per se naar het uiteinde van de wereld, misschien hoef je alleen maar je buurvrouw te helpen. Als je wilt, zing dan mee met het lied van Lindy Conant:

Oh God, here am I, send me
Oh God, hier ben ik, zend mij
Use me for Your glory
Gebruik mij voor Uw eer
Oh God, Here am I, send me
Oh God, hier ben ik, zend mij
Pick me up and write your story
Gebruik mij als een pen, en schrijf Uw verhaal

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.