Lindy Conant – Come What May

Home | Wonderen | Lindy Conant – Come What May

We mogen God leren gehoorzamen, wat er ook gebeurt in ons leven. Lindy Conant schreef hier een prachtig lied over.

Come what may, I will obey
Wat er ook gebeurt, ik zal gehoorzamen
‘Cause I find my joy in bringing You praise
Want ik vind mijn vreugde in het aanbidden van U

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Bert op 17 juni 2019 om 3:22 am

    Geweldig moment .IK VOLG DE PARTIME SCHOOL VAN DE ROYAL MISSION,LAATSTE LESSEN GAAN OVER ROEPING EN BESTEMMING? LEES MOMENTEEL HET BOEK VAN JAN POOL: DROOM IN UITVOERING  2. Wim Rhijnsburger op 18 januari 2020 om 7:54 am

    Here ik heb U nodig om mijn droom ten uitvoer te brengen, kom mij te hulp IN JEZUS NAAM AMEN!