Wat als je je laat leiden door de Heilige Geest?

IWJ 3.27-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Wat als je je laat leiden door de Heilige Geest?

Van alle stemmen die je kunt horen, is de stem van de Heilige Geest zonder enige twijfel de zoetste en de sterkste, de meest hemelse en meest diepzinnige stem.

Wanneer de Geest van God tot je spreekt, overstijgt het alles wat je bent, alles wat je hebt gekend. De stem van de Heer is de meest liefhebbende stem en Zijn wegen zijn de wijste.

De Heilige Geest spreekt tot jou. Elke dag op verschillende manieren:

  • Door dromen
  • Door het lezen van de Bijbel
  • Door preken, lessen en verhalen
  • Door vrienden en mensen om je heen

“En nu heeft God aan óns zijn plan bekend gemaakt door zijn Geest. Want Gods Geest weet alles. Hij weet ook de diepste gedachten en plannen van God.” (1 Korintiërs 2:10, BB)

Wonderen gebeuren als je naar de Heilige Geest luistert. Menselijke grenzen worden verlegd, omdat je de wijsheid, raad en instructies van de Allerhoogste God ontvangt!

Mijn gebed en uitnodiging is dat je luistert naar en gehoorzaamt aan de stem van Degene die van je houdt, van Degene die getuige was van je geboorte en van Degene die verlangt dat je meer dan wat dan ook gelukkig bent en succes hebt.

Bid met mij: “Vader, ik word stil voor U en luister naar Uw hemelse stem. Het is de belangrijkste stem die ik ooit zou kunnen horen. Bedankt voor wat U tegen mij zegt. Ik hou van U. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.