Leg je lasten op Mij

20200421 15.16

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Leg je lasten op Mij

Ik geloof dat God vandaag iets tegen je wil zeggen. Iets dat Zijn hart voor jou laat zien. Hij zegt tegen jou:

“Heb je dorst naar meer van Mijn aanwezigheid?

Wil je meer van Mij horen? Wil je Mij meer zien?

Luister dan naar Mijn stem en laat Mij je de weg wijzen. Laat Mij de plannen voor jouw leven aan je laten zien. 

Toen je de zon nog nooit gezien had, nog voordat je geboren werd, toen hield Ik al van je. Ik had al geweldige dingen voor je bedacht, en Ik wil je er alles over vertellen.

Kies Mij. Vertrouw Mij. Volg Mij. Leg je lasten op Mij.

Laat Mij je zware lasten dragen. Mijn schouders zijn veel sterker dan die van jou. Ik kan alles voor je dragen. Ik kan je nieuwe energie geven en je last laten verdwijnen met één woord.

Ik ben hier. Ik wil je helpen.

Vertrouw Me.

Sta Me toe om een wonder in je hart te doen net als levend water dat uit een bron ontspringt.”

Wat heb jij vandaag nodig? Heeft het coronavirus iets van je afgenomen? Zie je Gods plan voor je leven niet goed? Hoor je Zijn stem niet? Spreek het dan uit naar God. Neem er de tijd voor, en komt tot rust bij Hem. Geloof de woorden die je hierboven gelezen hebt. God zegt het vandaag tegen jou!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Hortencia op 22 april 2020 om 6:15 am

    Ik lees misschien niet elke dag de beledigingen maar als ik ze lees fdan voel ik mij zo bemoedig en ge sterk door het woord. Want ik wil zo ook lezen in de Bijbel. Bedankt ik door jullie woord weer de dag door mag komen. Dank i Here Jezus voor elke stap die mag maken. Dank u Here God dat ik van de Kleine dingen elke weer opnieuw mag genieten. In Jezus Naam Amen.