Leef in liefde

IWJ 5.4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Leef in liefde

“Als jullie veel van elkaar houden, zal iedereen kunnen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.” (Johannes 13:35, BB)

Zou je God willen vragen om je Zijn hart te geven?

Doe grote dingen, verricht machtige heldendaden voor Hem, verkondig het Evangelie aan de hele wereld, maak discipelen! Maar… Vergeet bovenal niet om in liefde te leven.

Als je in liefde leeft, zal alles wat God in je leven gebracht heeft vruchten voortbrengen die je begrip te boven gaan!

Ik nodig je uit om met mij te bidden: “Heer, laat me in alles wat ik doe niet vergeten om in liefde te leven. Zoals Uw Woord zegt, zijn de dingen die ik doe zonder liefde niks waard! (1 Korintiërs 13) Geef me alstublieft Uw hart vandaag. In Uw naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.