Lauren Daigle – You Say

Home | Wonderen | Lauren Daigle – You Say
You say I am loved when I can’t feel a thing
U zegt dat ik geliefd ben, als ik er niks van voel
You say I am strong when I think I am weak
U zegt dat ik sterk ben, als ik denk dat ik zwak ben
You say I am held when I am falling short
U zegt dat U mij vasthoudt, als ik tekortschiet
When I don’t belong, You say I am Yours
En als ik nergens bij hoor, zegt U dat ik van U ben
And I believe, oh I believe
En ik geloof, oh ik geloof
What You say of me
Wat U van mij zegt

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Pauline Hoogvliet op 22 juni 2021 om 3:25 am

    Heb me weer herkend in je bemoediging heb vaak het niet goed genoeg doe. ben nu ook niet in staat door de vaccinatiemijn huishouden goed te doen vermoeidheid id daarvan de oorzaak en hoofdpijn. Het is door jou bemoedig mogelijk smorgens stille momenten te hebben. omdat ik in de avond niet meer goed lezen kan en ik moeilijk wennen kan aan luister bijbel lezing maar dat wordt mijn toekomst, hoe vervelend ook.

Laat een reactie achter