Laten we tijd maken voor elkaar!

03 januari 2024

Vraag aan een ouder persoon wat hij anders had gedaan in zijn leven, als hij of zij terugkijkt op het leven. Een veel gehoord antwoord is: ‘Ik had meer tijd willen besteden aan mijn gezin, familie en kinderen.’

Heel jammer dat je aan het einde van je leven moet ontdekken dat tijd vrij maken voor jouw geliefden belangrijk is. Daarom daag ik je uit om in 2024 dit als een goed voornemen op je lijst te zetten. 

Wat mijn goede voornemens zijn?
2024 wil ik leven! 

Ik wil veel tijd besteden aan mijn gezin, familie en vrienden en ik wil jou ontmoeten! Dit jaar moet het gaan gebeuren. Het Ik Wonder Jou event. We gaan elkaar zien…

‘Lieve broeders en zusters, laten we van elkaar houden. Want de liefde komt van God. Als je van de broeders en zusters houdt, ben je uit God geboren en ken je God.’
(1 Johannes 4:7, BB)

En wat denk je van deze tekst:

‘Een vriend blijft altijd een vriend, in goede en in slechte tijden. Een broer staat voor je klaar in tijd van nood.’
(Spreuken 17:17, BB)

2024: het jaar waarin we tijd maken voor elkaar!

Zullen we samen bidden?
‘Dank U wel dat U ons wilt helpen om ons leven mooi in te richten. Help ons om tijdig de juiste prioriteiten te stellen, op tijd in te zien dat relaties belangrijk zijn. Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Welke activiteiten zou jij regelmatig kunnen plannen met vrienden en familie, zelfs als het druk is?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?