Laat jouw ‘ja’ tegen Jezus 100% zijn!

IWJ Woede-11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Laat jouw ‘ja’ tegen Jezus 100% zijn!

De dag dat ik mijn leven aan Jezus gaf, deed ik het helemaal. Ik gaf Hem alles wat ik op dat moment was… Ik gaf Hem al mijn mislukkingen, mijn onzekerheden. Ik heb alles in Zijn handen gelegd. Ik vertrouwde Hem en stemde ermee in om Hem mijn leven te geven, zonder voorbehoud.

Ik geloof dat dat de enige manier is om je hart aan Jezus te geven… Volledig.

God wacht op een sterke, diepe, oprechte toewijding van liefde. Want dat is ook de toewijding die Hij voor ons aan het kruis toonde! Er was geen ‘tenzij’ aan het kruis. Het was een onvoorwaardelijk ‘JA’. Een ‘ja’ dat je vandaag nog steeds leven en vrijheid geeft!

Hoe zit het met jou? Heb je Jezus een volledige ‘ja’ gegeven?

‘Ja’ zeggen tegen Jezus betekent ‘nee’ zeggen tegen andere dingen, zoals de Bijbel ons vertelt in Kolossenzen 3:8-10 (BB): Maar nu moeten jullie dat allemaal wegdoen. Ook boosheid, driftbuien, gemeenheid, roddel en grove woorden moeten jullie wegdoen. Lieg niet meer tegen elkaar, want jullie hebben je oude ‘ik’ met zijn oude manier van doen weggedaan. Jullie zijn nieuwe mensen geworden. En jullie zullen steeds verder volmaakt worden, totdat jullie helemaal op jullie Maker lijken.”

Het is een overwinning om ‘nee’ te zeggen tegen deze slechte dingen en om ‘ja’ te zeggen tegen Jezus! Zeg elke dag ‘nee’ tegen boosheid, ‘nee’ tegen woede, ‘nee’ tegen roddel! Zeg ‘ja’ tegen de liefde, ‘ja’ tegen de waarheid, ‘ja’ tegen Jezus!

Zou je vandaag met mij willen bidden? “Heer, U weet dat het mijn verlangen is om U te plezieren. Ik kies ervoor om 100 procent ‘JA’ tegen U te zeggen en ‘NEE’ tegen zonde! Ik wil in een volledig nieuw leven wandelen! In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.



*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Lorane op 1 november 2018 om 6:52 am

    Dank u