Laat je weer vangen door God!

IWJ 11.26-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Laat je weer vangen door God!

Er zijn momenten in mijn leven geweest dat ik me zo schaamde voor mezelf dat ik wilde vluchten, dat ik wilde ontsnappen voor God.

Maar de Franse romanschrijver André Malraux zei het beter dan ik: “Men ontsnapt niet aan God.”

Het is onmogelijk. We kunnen niet aan God ontsnappen… Hij is overal, altijd en Hij is eeuwig. Maar het is juist goed dat we niet aan God kunnen ontsnappen. Ja, het is het beste!

De Bijbel zegt dat God onze zonden niet meer onthoudt (zie Hebreeën 8:12)

Dus, als Hij ons “vangt”, is het niet om ons straf te geven. Het is om ons te omarmen en Zichzelf aan ons te laten zien. Hij wil dichter bij ons komen. (zie Jacobus 4:8)

God wil vandaag weer dichter bij je komen. Wat een prachtig nieuws! Wie wil er nou niet door Hem gevangen worden?!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. Amares op 20 oktober 2019 om 3:28 am

  Lieve zussen in geloof,wat mooi ,ik had dit nu ook weer zo nodig! Deze overdenking doet me denken aan Adam en Eva,die zich verstopt hadden voor God,zij leefden in volkomen onbevangenheid in het paradijs zonder angst en schaamte…God zei; Adam,waar ben je (alsof Hij dat niet wist)kwam Hij Adam liefdevol tegemoet,zonder oordeel,zonder straf en dat is God,onze liefdevolle Vader! Hij weet alles van mij/van ons, Psalm 139 ❤

  Liefs in de liefde van Jezus verbonden

  Amares 2. Marith op 20 oktober 2019 om 4:40 am

  Hebreeën 8 vers 20 bestaat niet.
  Ik kan nergens vinden dat God onze zonden vergeet.
  Waar staat dit precies?  • Adriana op 20 oktober 2019 om 10:26 pm

   Hebreeën 8:12  • @Nils op 21 oktober 2019 om 7:20 am

   Hoi Marith,

   Dit staat in Hebreeën 8 vers 12. 3. Coba op 20 oktober 2019 om 10:33 am

  Marith
  Misschien heb je hier iets aan?

  “Ik, ík ben het, die omwille van zichzelf je misdaden tenietdoet en je zonden vergeet.” (Jesaja 43:25)