Laat je pijn uit het verleden genezen

IWJ 15.2-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Laat je pijn uit het verleden genezen

Onzichtbaar lijden is niet verborgen voor God. Zelfs de oudste wonden uit je leven is Hij niet vergeten. Hij kent ze, Hij ziet ze en Hij wil ook jouw wonden genezen.

Ja, Ik zal uw herstel bevorderen, u van uw wonden genezen, spreekt de Heere (Jeremia 30:17, HSV)

Jezus kent jouw lijden. Hij weet zelfs wat er in je jeugd is gebeurd. Zelfs als er jaren zijn verstreken en je alles hebt gedaan om het diep van binnen te begraven, wil je hemelse Vader je hart genezen. Jezus zelf zal je hart genezen! “De Geest van de Heer is op Mij. Hij heeft Mij met zijn Geest gezalfd om aan arme mensen goed nieuws te brengen. Hij heeft Mij gestuurd om mensen die een gebroken hart hebben te genezen.” (Lukas 4:18, BB)

Wees niet bang. Zijn hand is zacht, Zijn aanraking vriendelijk. Hij zal je nooit pijn doen. Hij wil de doorn verwijderen, de pijn die soms nog steeds zo heftig is…

Jezus is de enige die jou door en door kent, vanaf de eerste dag van je leven tot op de dag van vandaag. Vertrouw Hem. Ik ken geen andere dokter die zo meelevend en zorgvuldig is om voor je te zorgen en je te genezen. Hij deed het voor mij, en Hij wil het ook voor jou doen. Ik ben er van overtuigd!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.