Laat het marineren!

IWJ 10.29-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Laat het marineren!

Het is niet altijd gemakkelijk om bepaalde dingen lang vol te houden. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar het is vaak een uitdaging voor mij!

De schrijver Dutch Sheets zei ooit: “Een gebrek aan uithoudingsvermogen is een van de grootste oorzaken dat we verliezen, vooral op het onderwerp van gebed. We zijn niet goed in wachten. We houden van magnetronmaaltijden; God daarentegen is meestal bezig met langzaam marineren.”

Vandaag wil ik je aanmoedigen om niet te stoppen met bidden, maar door te blijven gaan tot het einde!

Heb je gewacht op een antwoord en komt het maar niet? Blijf op God wachten.

Blijf bidden en geef niet op. Net als deze vrouw, wiens verhaal Jezus aan Zijn discipelen vertelt om hen aan te moedigen om te blijven bidden en hun hoop niet te verliezen. (Zie Lucas 18:1-8, BB)

God is je niet vergeten. Hij pleit voor je. Zijn perfecte plan zal in in jouw leven worden volbracht!

Wat als we volharden en doorzetten in het gebed, jij en ik? Stel je alle gevechten voor die we in Zijn handen kunnen geven en daarom kunnen winnen. Het is het waard om het een tijdje te laten marineren, nietwaar?

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.