Kun je de kracht van Zijn liefde meten?

IWJ 7.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Kun je de kracht van Zijn liefde meten?

God leeft en is vervuld met liefde voor jou. Een liefde die uit de hemel komt, een bovennatuurlijke liefde!

“Draag me dicht op je hart, dicht bij je, zoals je een armband om je arm draagt. Want de liefde is net zo sterk als de dood: je kunt er niet aan ontkomen! Het verlangen van de liefde is als vuur, een vuur dat door de Heer is aangestoken. Er is geen water dat het vuur van de liefde kan blussen. Er is geen rivier die de liefde kan doven. Als een mens die liefde zou willen kopen met alles wat hij bezat, zou het nog steeds niet genoeg zijn. Hij zou worden weggestuurd.” (Hooglied 8:6-7, BB)

Alle wateren van de aarde kunnen deze liefde niet doven. Het heeft geen tegenstand, niets is er aan gelijk. Het is een oneindige liefde en het wordt steeds mooier, net als een zonsopgang. Een liefde die de deur van je hart nadert, die over de drempel heen gaat, en die stroomt door je hele wezen.

Het is zo immens dat het universum het niet kan bevatten. Er zijn niet genoeg woorden in het woordenboek om het te beschrijven. Het is tegelijkertijd zoet én sterk. Het omringt en vult je.

Oh, welke liefde is geweldiger dan de liefde van God?  

Ik geloof dat al jouw dagen vervuld en gemarkeerd worden door Zijn liefde.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. marjolijn de raad op 15 februari 2019 om 8:13 pm

    wil graag ontvangen