Kom en drink!

IWJ 7.20-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Kom en drink!

Vanmorgen nodig ik je uit om te drinken van de beste bron, de krachtigste rivier… Jezus!

“U wijst me de weg naar het leven. Het is heerlijk om dicht bij U te zijn. U bent voor altijd een goede God!”  (Psalm 16:11, BB)

God is de bron van ware vreugde. Een vreugde zo sterk dat je het bijna onmogelijk kunt bevatten. Een enthousiasme dat je ziel vult en laat dansen. Het droogt al je tranen, laat je lachen en zorgt voor een glimlach op je gezicht!

God is de bron van de vrede die alle begrip te boven gaat. Het is een vrede die je van niemand kunt krijgen. Het is goddelijk, hemels en perfect!

God is de bron van leven! Je bestaan ​​komt voort uit Hem. Zijn adem is in jou geblazen. Zijn aanwezigheid omringt je elke dag, voor altijd.

Zoals een eindeloze rivier, is God de bron van je leven! Hij wil je vullen!

Wil je een overstroming van Zijn vreugde, vrede en leven ervaren? Als dat zo is, nodig ik je uit om dit met me te bidden: “Heer, ik ontvang Uw aanwezigheid, Uw vrede, Uw leven nu. Uw rivier van liefde stroomt over in mij en mijn ziel wordt opgefrist. In Jezus’ naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Anja op 11 februari 2019 om 9:37 pm

    Heel mooi..dank je