Kamperen met 20.000 mensen!

03 juni 2022

Heb jij daar zin in?
Mijn zonen wel!
Elk jaar gaan ze naar de pinksterconferentie van Opwekking in Biddinghuizen. Samen met vrienden en nog zo’n 20.000 mensen hutjemutje op een groot kaal grasveld, zonder stroom, met een toiletblok 5 minuten lopen bij je tent vandaan. Waarom?

Het Pinksterfeest wordt gevierd!
Als je er nog nooit geweest bent, kun je bijna niet begrijpen dat mensen geheel vrijwillig zo primitief het Pinksterweekend doorbrengen. En als het regent, blijft iedereen gewoon!

Christenen kunnen blijkbaar samen een ongelooflijk feest vieren. Kerkmuren staan nergens tussen al die tentjes. Niet alleen in Biddinghuizen is het dan feest, ook in alle kerken en gemeenten gaat ‘het dak eraf’.

Voor de vrienden van Jezus was dit Pinksterfeest totaal anders dan andere jaren.
Niet het jaarlijkse oogstfeest vieren zoals ze gewend waren,
maar afwachten en bidden.
Zo’n 120 man in volle verwachting van wat de Vader hen had beloofd.
Op een dag was er een groep van ongeveer 120 leerlingen bij elkaar. Handelingen 1:15 BB

Als vandaag de hemel voor jou open zou gaan, wat zou jij wensen dat er langs de hemelse ladder voor jou naar beneden zou komen?

Vertrouw God jouw verlangens toe.
Hij belooft dat Hij je nooit teleur zal stellen.
Gods liefde wordt in jouw hart uitgestort.

Hoe? Doordat God Zijn Heilige Geest aan jou heeft gegeven.
En als we op God vertrouwen, zal Hij ons nooit teleurstellen. Want God heeft zijn liefde in ons hart uitgestort door ons zijn Heilige Geest te geven. Romeinen 5:5 BB

Zijn nabijheid is het grootste geschenk wat je je kunt voorstellen.

Gods Heilige Geest komt
en zet Zijn tent op in jouw hart.

Zullen we samen danken?
“Welkom in mijn hart, U mag er voor altijd wonen. Met U in mijn leven mag ik uitzien naar de vervulling van Uw beloften in mijn leven. Ik ben zo dankbaar! Amen” 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?