Kamperen kun je leren…

27 mei 2023

Kampeer jij graag? Kamperen kun je leren!
Veel mensen zeggen: ‘Nee, dank je, en ik wil het ook zeker niet leren.’

Echte kampeerders durven het tijdens dit pinksterweekend aan om zelfs te kamperen met duizenden mensen op een te kleine plek, zonder heggetje, zonder eigen stroom … Ze gaan er helemaal voor. 

Maar waarom? De Pinksterconferentie van Opwekking is een ontmoeting van christenen vanuit verschillende denominaties. Een ongelooflijk feest waarin wordt gevierd dat Gods Geest is gekomen. Tussen al die tentjes staan geen kerkmuren.

De vrienden van Jezus zaten ook opgepropt in een ‘tent’. Al dagen. Zo’n 120 man in volle afwachting van wat God hen had beloofd. 

Zoals zij Gods Geest verwachten, mag jij ook Gods Geest verwachten. Hij helpt je!

‘En omdat we maar zwakke mensen zijn, helpt Gods Geest ons. Want we weten zelf niet goed wat en hoe we moeten bidden. Maar de Geest bidt Zelf voor ons met zuchten die niet in woorden zijn uit te spreken. En God, die weet wat er in het diepst van ons hart is, weet wat de Geest wil. Want wat de Geest voor de gelovigen bidt, is volgens de wil van God.’
(Romeinen 8:26-27, BB)

Gods Heilige Geest komt en zet Zijn tent op in jouw hart.
Zijn nabijheid is het grootste geschenk dat je je kunt voorstellen. Gods heilige geest komt en zet Zijn tent op in jouw hart! 

Zullen we samen bidden?
‘Welkom in mijn hart, U mag er voor altijd wonen. Met U in mijn leven mag ik uitzien naar de vervulling van Uw beloften in mijn leven. Ik ben zo dankbaar! Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?