Jouw situatie is niet perfect, maar God wel!

IWJ 8.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw situatie is niet perfect, maar God wel!

Er zijn tijden in ons leven dat alles mis lijkt te gaan, alsof alles om ons heen probeert onze vrede en vreugde te stelen. Hoe verrassend het ook mag lijken, het moment dat je voor een muur staat, is juist het moment dat je eroverheen kunt klimmen. En als je aan de voet van een berg staat, is dat juist een geweldige plek om omhoog te klimmen.

“Met God zullen we heldendaden doen. Want Hijzelf zal onze vijanden vernietigen.” (Psalm 108:14, BB)

  • Door God zul je heldendaden doen.
  • Hij geeft je Zijn kracht, vrede en moed te midden van een moeilijke situatie.
  • Hij is almachtig en creëerde een uitweg uit deze schijnbaar doodlopende situatie.
  • Hij is Degene die je tegenstanders verplettert en ze op de vlucht jaagt.

Als je situatie niet perfect is, is God het wel nog steeds! Dit is hét moment om door te gaan in kracht en vertrouwen. Ontvang Gods genade om de dingen door Zijn ogen te zien, Zijn kracht te ervaren en Zijn wonder te ontvangen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Erik van Trooyen op 22 februari 2019 om 11:44 am

    Op dit moment sta ik in een enorme storm, een storm van twijfels,aanvechtingen,angsten ect. Maar ik ervaar inderdaad een diepe rust in mij ondanks alle aan vechtingen. Ja ik weet dat Jezus leeft en God mijn hemelse Vader is. En dat zal nooit meer veranderen.

Laat een reactie achter