Jouw leven telt

IWJ 15.20-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw leven telt

“U zag me al toen U mij daar in het donker vormde, waar nog niemand anders mij zag. U zag me al toen ik nog helemaal geen vorm had. Al mijn dagen stonden al in uw boek toen ik nog niet één dag daarvan had geleefd.” (Psalm 139:15-16, BB)

Welke criteria zouden moeten worden gebruikt om het leven van iemand te evalueren? De wereld heeft zijn eigen criteria vastgesteld, namelijk het niveau van je studie, je sociale klasse, succes, enzovoorts.

God is de auteur van je leven. Hij maakte de keuze om je te maken en van je te houden. Dus je bent niet het resultaat van willekeur! Je leven is waardevol omdat het de keuze van God is!

Als de Schepper van het universum verklaart dat jouw leven telt, wie kan dan iets anders beweren? Luister niet naar deze leugenachtige stem die suggereert dat de wereld veel beter zou zijn zonder jou, het is namelijk niet waar!

Je bent een zegen voor je familie, je vrienden, je collega’s. Je bent het kanaal waar God doorheen wil stromen naar hun leven en hart.

Jij bent Gods keuze en jouw leven telt.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Mathieu op 26 november 2018 om 3:28 pm

    Een bemoediging is altijd welkom