Jouw leven kan de levens van anderen veranderen!

IWJ 3.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw leven kan de levens van anderen veranderen!

Laten we een stuk uit de Bijbel lezen:

De engel van de Heer ging naar hem toe en zei tegen hem: “Dappere held, de Heer is met je!” Maar Gideon antwoordde: “Als de Heer met ons is, waarom overkomt ons dan zoveel ellende? Waar zijn dan al zijn wonderen waarover onze vaders ons hebben verteld? Zij zeggen dat de Heer ons uit Egypte heeft bevrijd. Maar nu heeft de Heer ons in de steek gelaten. Hij heeft ons in de macht van de Midianieten gegeven.” Toen zei de Heer tegen hem: “Ga erop af zoals je bent. Bevrijd Israël uit de macht van de Midianieten. Ik stuur je, dus je kan het.” Maar Gideon zei: “Heer, hoe zou ik Israël kunnen bevrijden? Mijn familie is de armste van de stam van Manasse! Bovendien ben ik de jongste van mijn familie!” Maar de Heer zei tegen hem: “Ik ben met je. Daarom zul je de Midianieten kunnen verslaan alsof het maar één man was.” (Rechters 6:12-16, BB)

Haal dit uit deze tekst vandaag: God roept je, God zendt je, en God is met je.

Je hoeft niet perfect te zijn. Wees gewoon oprecht, want God kiest niet zoals een mens kiest. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan, Gods kiest jou en helpt jou om te leven naar Zijn wil.

Je draagt de liefde en het licht van Christus in je. En daardoor kan jouw leven de levens van anderen veranderen!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Willemijn op 23 juli 2019 om 5:30 am

    Weten jullie eigenlijk dat de afsluitende tekst door Wilma Veen sinds enige tijd wordt afgekapt na “zo blij dat je”?