Jouw leven is een wonder!

IWJ FB 1.13

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw leven is een wonder!

Ik beschouw mijn eigen leven als een wonder. Het had zomaar gekund dat ik niet bestaan had! Als dat het geval was, zou ik Muriel, mijn geweldige vrouw, nooit hebben gekend en onze fantastische kinderen, Amandine, Benjamin en Clément, niet hebben gehad. Jesus.net, een internationale christelijke website waardoor miljoenen mensen het geloof in God hebben ontdekt, zou wellicht niet hebben bestaan. Ik Wonder Jou zou niet gestart zijn en ik zou je vandaag niet schrijven!

God had natuurlijk iemand anders kunnen aansporen om hetzelfde te doen, maar Hij heeft mij geschapen om het te doen! Ik ben uniek. Ja, mijn leven is een wonder en dit wonder bestaat zodat anderen God kunnen leren kennen! Aan God alle eer!

Jouw leven is net zo’n groot wonder! God verlangde naar jouw bestaan. Hij kent je… Zijn ogen zagen je, nog voordat je bestond! Hij houdt van jou. Hij deed alles om jou te redden, te vergeven, te herstellen en je leven tot een getuigenis te maken voor zijn glorie. Ik zeg het opnieuw… JIJ bent een wonder! Misschien ben je een wonder dat zich nog maar net aan het ontvouwen is, maar je bent zonder twijfel een wonder!

Zo blij dat je bestaat!
Eric Célérier

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.