Jouw hulp komt van de Heer!

20200326 15.26

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw hulp komt van de Heer!

Stel je voor dat je gaat wandelen. De lucht is blauw, de zon schijnt en de vogels zingen. Alles is goed! Dan begint het ineens te regenen… In het begin miezert het alleen, maar uiteindelijk begint het te gieten. En je hebt natuurlijk geen paraplu bij je, want er was geen regen voorspeld. Wat zou je dan als eerste doen? Ik weet zeker dat je zo snel mogelijk onderdak zoekt om te voorkomen dat je helemaal doorweekt wordt! Helaas overkwam dit mijn vrouw Muriël en mij laatst.

Dit lijkt ook wel eens op ons leven. Alles gaat goed, en ineens begint het te regenen en te stormen. Je verliest je vertrouwen in iemand, je raakt teleurgesteld, of je wordt ontslagen. Als we zulke stormen tegenkomen, moeten we op een ‘droge’ plek schuilen.

Vandaag wil ik je aanmoedigen om toevlucht te nemen tot de armen van de Schepper van het hele universum. (zie Psalm 121:2)  Hij schiep de sterren, vormde de aarde en bepaalde waar de zee mocht gaan. Denk hier eens over na: Hij schiep zelfs de hoogste bergen!

Deze God is jouw kracht. Hij is degene die jou draagt en herstelt. Jouw hulp komt van Hem. Hij is de beste schuilplaats. Hij rust of slaapt nooit, Hij let altijd op! (Zie Psalm 121:4-5)

Je kunt op Hem hopen! Je kunt je kracht bij Hem vandaan halen. We kunnen alles aan samen met Hem, net als dit prachtige aanbiddingslied ons vertelt.

Ik denk aan je!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.