Jouw houding kan de hemel op aarde brengen!

IWJ 10.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw houding kan de hemel op aarde brengen!

Het Woord van God vertelt ons dat de tong macht heeft over leven en dood (zie Spreuken 18:21). Ik geloof persoonlijk dat ook onze houding leven of dood kan brengen, naar onszelf en de mensen om ons heen.

Zo kan je iemand pijn doen met je blik, verwonden met een woord of kwetsen door niks te zeggen. Maar het tegendeel is ook waar… voor jou.

Jij, die behoort tot God, de Heer van het heelal! Jij, die door bloed bent gekocht, zoals we in de Bijbel lezen. (zie 1 Petrus 1:18-19) Jij, die Christus tot je meester hebt gemaakt en die Zijn discipel bent geworden. Weet dat je met een liefdevolle blik mensen die teleurgesteld zijn kan opbeuren!

Met een woord kun je een glimlach op het gezicht van je buurman brengen! En zelfs met stilte kun je voorkomen dat de situatie verslechtert, door te weigeren om een ruzie of roddel te voeden.

Deze prachtige verantwoordelijkheid is door God aan jou toevertrouwd. Je bent op deze aarde om net zo lief te hebben zoals Hij dat deed. Te vergeven zoals Hij deed en te handelen zoals Hij deed. Niet door jouw macht of kracht, maar door Zijn Geest! (zie Zacharia 4:6)

Breng vandaag de hemel op aarde, liefde tijdens strijd en vergeving in ruzies. Ook al is het niet altijd makkelijk, wees vandaag een ambassadeur van het Koninkrijk, waar je ook gaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.