Jouw hart is Zijn woonplaats

IWJ 4.11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jouw hart is Zijn woonplaats

“U bent gekleed in licht. U zet de hemel op alsof het een tent is. De zalen van uw paleis staan op het water boven de aarde. De wolken zijn uw strijdwagens. U wandelt op de vleugels van de wind. Uw engelen zijn als de wind, uw [ hemelse ] dienaren zijn als vuurvlammen. U heeft de aarde stevig vastgezet, zodat ze nooit meer wankelt.” (Psalm 104:2-5, BB)

Hij was, Hij is, en Hij zal voor eeuwig zijn! God kleedt Zichzelf in licht en schijnt met Zijn majesteit over de aarde. De oceanen en zeeën laten Zijn grootsheid zien. De bergen getuigen van Zijn macht en kracht. Er is zoveel schoonheid in Hem… en zoveel liefde voor jou.

God is bij jou. Wees niet bang voor mensen of omstandigheden – God is hier! Laat de angst niet je hart binnenkomen. Je hart is geen plek voor angst, voor twijfel. Je hart is het huis van de Heilige Geest! De Geest van God heeft ervoor gekozen om in jou te wonen! (zie 2 Timoteüs 1:14)

Je bent sterk en moedig, en vervuld met een bovennatuurlijke, Goddelijke vrede!

God maakt van je hart Zijn woonplaats.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.