Jij overtreft Max Verstappen!

05 februari 2021


Naast mij zit André, mijn man. Vol aandacht kijkt hij naar een documentaire over een Formule 1 Grand Prix. Enthousiast legt hij mij de finesses uit en roept: “Dit is fantastisch! Kijk nou! Wat een timing. Let op, hoe snel die bandenwissel gaat. Zie je dat? Ongekend!”

Gods timing voor jouw leven is ook perfect. 

De race begint overigens al ver voor het startschot, namelijk al bij de voorbereidingen. Nog even en ik zit op het puntje van mijn stoel en raak ook gefascineerd. 

“Ja, Red Bull is wel goed, maar Mercedes scoort als een gek op dit moment.”

“Okay, okay, André, I’ve got it.”

Nog voordat het startschot van jouw bestaan werd gegeven, had God de voorbereidingen getroffen. Hij wist in welke race je terecht zou gaan komen en wist ook dat je een hemelse coach nodig hebt.

“Want Ik weet wat mijn plannen voor jou zijn, zegt de Heer. Ik heb mooie plannen voor jullie. Plannen vol vrede, niet vol ellende. Want Ik heb een hoopvolle toekomst voor jullie.” (Jeremia 29:11, BB)  

Jouw race is een parcours vol hoop. 

En als je van de baan wordt gekickt, als je even een pitstop moet maken, weet dan dat Gods liefde voor jou onveranderd blijft. 

Hij keurt je niet af. Hij scheldt je niet uit. Hij trekt je niet uit de wagen.

Max heeft het zwaar. Hij moet knallen en scoren.

Jij mag nu al weten dat je dankzij Jezus de overwinning hebt behaald: “Maar in alle moeilijkheden ben je meer dan overwinnaar, dankzij Hem die van je houdt.” (naar Romeinen 8:37, BB)  

Mijn tip voor jou: Leef vanuit de diepe overtuiging, dat je meer dan een overwinnaar bent.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?