Jij kunt van anderen en jezelf houden!

26 december 2023

Het is Tweede Kerstdag!
Ik hoop dat je met een feestelijk gevoel wakker bent geworden. Dat je compleet zin in vandaag hebt! Vandaag is het opnieuw FEEST!

Misschien ben je moe wakker geworden of heb je nog veel familiebezoekjes te gaan. Geniet in ieder geval van de zelfgemaakte huzarensalade van oma, de kerstkransjes en de chocoladepudding! 

En als je vandaag alleen doorbrengt, mag ik je bemoedigen met het feit dat je niet alleen bent. Jezus zelf kwam voor jou, om bij jou te zijn. Vier feest, wel of niet alleen in huis op Tweede Kerstdag. 

Ontdek het effect van de geboorte van Jezus in jouw leven in de volgende tekst:

‘Als je gelooft dat Jezus de Redder is,
ben je een kind van God:
je bent uit God geboren. 

En als je van God houdt uit Wie je geboren bent,
houd je ook van de andere mensen die uit Hem geboren zijn.
(1 Johannes 5:1, BB)

Jij bent in staat om vandaag feest te vieren en van de mensen om je heen te houden. En… van jezelf te houden. Dankzij Zijn komst naar jou, Zijn aanwezigheid in jouw leven. Dankzij onze Messias!

Zullen we samen bidden?
‘Dank U voor deze bijzondere dag. Ik wil U eren en danken dat ik uit U geboren ben en andere mensen en mijzelf lief kan hebben. Amen.’

Bezinningsvraag:

  • Wat kun je vandaag doen om deze dag oprecht blij en dankbaar te zijn?

 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?