Jij kunt de wereld veranderen!

IWJ 16.5-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jij kunt de wereld veranderen!

In de Bijbel lezen we over mensen die hun wereld hebben veranderd. Zij hadden een unieke, positieve impact op hun omgeving, ondanks dat de omgeving niet altijd gunstig was…

  • Jozef werd de minister van Egypte, en hij was niet eens een Egyptenaar.
  • Daniel werd een heerser en bestuurder, bekend en gerespecteerd vanwege zijn wijsheid in het hof van de Babylonische koning… als een buitenlander.
  • Esther, gewoon een eenvoudig jong Joods meisje, werd koningin van het land waar haar volk gevangen was genomen.

Auteur Bill Johnson zegt: “Als het Koninkrijk van God geen invloed heeft op hoe we in de kerk leven, kunnen we moeilijk verwachten dat God ons zegent om de wereld om ons heen te beïnvloeden.”

Met andere woorden: als discipel van Jezus is het jouw rol om God toe te staan ​​je eigen leven te beïnvloeden, zodat je een positieve invloed kunt uitoefenen op je omgeving, op degenen om je heen! Dat is alleen mogelijk door het werk van de Heilige Geest in je leven: genade in actie.

Esther, Daniël en Jozef veranderden niet alleen hun eigen omstandigheden. Door hun houding en geloof beïnvloeden ze ook hun tijdgenoten en veranderden ze hun omgeving. Ze hebben zelfs de loop van de geschiedenis veranderd!

De Bijbel zegt in 1 Korintiërs 3:16: “Vergeet niet dat jullie de tempel van God zijn. In die tempel woont Gods Geest.”.

De Koning leeft in jou, geeft je de kracht om leven, herstel en genezing te brengen en zelfs om de geschiedenis met Hem te veranderen! Geloof jij het?

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.