“Jij bent Mijn geliefde kind”

IWJ 13.20-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | “Jij bent Mijn geliefde kind”

Ik geloof dat Jezus vandaag iets tegen jou wil zeggen. Je kunt het terugvinden in de Bijbel.

“Vandaag is een mooie dag. Hetgeen dat je verdrietig maakt is hetgeen dat je achterhoudt voor Mij, dat je nog niet aan Mij toevertrouwt. Denk hieraan: Ik zit nog steeds op de troon. Ik regeer over het hele universum. Ik ben Jezus, de Zoon van God, die voor jou vlees geworden is. En ik heb plaatsgenomen aan de rechterhand van God. Ik ben het midden van alles en door Mij bestaat alles.” (zie Kolossenzen 1:17)

“Jij, Mijn geliefde kind, bent zo kostbaar in Mijn ogen. Ik laat alles meewerken voor jouw bestwil.” (zie Romeinen 8:28)

“Geef Mij alles wat je bang maakt. Laat je problemen je niet overweldigen; maar maak ze het onderwerp van je gebeden. Draag ze niet langer…maar geef ze aan Mij.” (zie 1 Petrus 5:7)

“Zoek Me en je zult Me vinden. (zie Jeremia 29:13-14) Kom, zit aan Mijn voeten. Leg je omstandigheden, je chaos, je strijd maar neer in deze drukke tijd van het jaar… IK BEN is Mijn naam. Ik ben alles wat je nodig hebt. Ik ben de vrede die je zoekt. Ik ben het leven in overvloed. Ik ben het geluk dat je zoekt.” (zie Johannes 10:10)


Als dit woord je raak en als je hier iets mee wil, nodig ik je uit om op dit moment Jezus te aanbidden met deze prachtige versie van “Jesus at the Center.”  Laten we onze focus op Hem richten.

Zullen we samen bidden? ”Jezus, hier ben ik. Ik wil mijn problemen en gevoelens niet meer zelf dragen. Ik geef U mijn angsten, mislukkingen en strijd. Ik geef U alles wat me bang of gestresst maakt. Ik geef U alles, het is van U. Red me, Jezus! Dank U voor Uw hulp en Uw liefde. Dank U dat U altijd bij mij bent. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

4 reacties

 1. Gertie op 6 oktober 2019 om 5:55 am

  Dank dat ik iedere dag zo’n mooie en passende mail van u mag ontvangen. 2. Cynthia op 6 oktober 2019 om 7:43 am

  Geen andere naam dam JEZUS, inderdaad! Alles wat mijn hart wil vullen moet buigen voor HEM… ik breng mijn dingen voor U.. hallelujah 3. Chris Dhaese op 6 oktober 2019 om 12:43 pm

  Geen storm is te zwaar. Geen berg is te hoog. Geen zee is te diep. Geen probleem is te groot. God is groter. God staat boven alle dingen… En ik, hoe klein ik mij ook voel, ik mag met Hem mee de dingen van bovenuit zien, en samen met Hem voor oplossingen, voor rust, voor Vrede, voor Blijdschap gaan. Heer, ik ben ik. Heer, hier zijn mijn zorgen. Dank u Heer dat me vasthoudt en leidt op veilige paden. Amen. 4. marlene naarden op 6 oktober 2019 om 9:41 pm

  Ik krijg geen mailtjes in mijn box