Jij bent Mijn geliefde kind!

19 januari 2023

Vandaag heb ik hemelse woorden voor jou, waarin Zijn plan voor jouw leven verweven ligt:

Ik zie jou!
Ik zie wat je denkt, voelt, vindt en wenst.
Dat wat je verdrietig maakt, mag je aan Mij toevertrouwen. Weet dat ik niet alleen je Hemelse Vader ben, maar ook als Koning op de troon zit. Ik regeer over het hele universum. Ik ben Jezus, de Zoon van God, die voor jou mens is geworden.

‘Ik heb plaatsgenomen aan de rechterhand van God.
Ik ben in het midden van alles en door Mij bestaat alles.’
(naar Kolossenzen 1:17 BB)

‘Mijn geliefde kind, jij bent zo kostbaar in Mijn ogen.
Ik laat alles meewerken voor jouw bestwil’. (naar Romeinen 8:28 BB)

‘Geef Mij alles wat je bang maakt.
Laat je problemen je niet overweldigen, maar maak ze het onderwerp van je gebeden. Draag ze niet langer zelf, maar geef ze aan Mij.’ (naar 1 Petrus 5:7 BB)

‘Zoek Mij en je zult Mij vinden.’ (naar Jeremia 29:13-14 BB)

Kom en zit aan Mijn voeten. Leg je omstandigheden en je chaos, je strijd maar neer. Juist in deze tijd. IK BEN is Mijn naam. Ik BEN ALLES wat je nodig hebt. Ik BEN de vrede die je zoekt. Ik ben het leven in overvloed. Ik ben het geluk dat je zoekt.’ (naar Johannes 10:10 BB)

Mag Jezus op dit moment het centrum van jouw leven zijn?

Zullen we samen bidden?
‘Jezus, hier ben ik. Ik geef mijn problemen, angsten, twijfels, pijn, verdriet, zorgen en mislukkingen aan U. Alles waarvan ik in de stress schiet, vertrouw ik U toe. Dank U wel dat U zoveel van mij houdt. Ik prijs Uw naam en plaats U in het centrum van mijn leven. Amen.’

Tip:

  • Gods plan voor jou is dat je Hem het centrum van je leven maakt.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?