Jij bent het wonder!

IWJ 3.18-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jij bent het wonder!

Wanneer ik de korte, bemoedigende verhalen lees die sommige lezers van Ik Wonder Jou mij sturen, realiseer ik me opnieuw dat God werkt als mannen en vrouwen het van Hem verwachten. Jij bent een wonder!

Zoveel harten zijn hersteld, zoveel daden van vergeving, levens die bemoedigd en veranderd zijn… Dit alles is het werk en het ingrijpen van God. Het moedigt aan om verder te gaan, om contact te houden via Ik Wonder Jou.

Toen ik aan Ik Wonder Jou begon, wilde ik op een speciale manier Gods mensen dienen…  Ik lees het wanneer je iets instuurt, ik luister naar je en ik verheug me over het wonder dat wacht op jou…

  • Lieve mensen. Ik wil jullie van harte bedanken voor de ‘Ik Wonder Jou’ e-mails. Heb er heel veel aan. Soms is het de foto of de prachtige teksten die mij erg raken. Ik schrijf dingen ook vaak op in een boekje proclamaties en Bijbelteksten. Maar ook de liederen kunnen zo raak zijn. Wordt steeds weer bemoedigd en heel vaak ook juist als het even nodig is. God is goed altijd. Hij is mijn Hemelse Papa die voor mij zorgt en precies weet waar ik doorheen ga en wat ik nodig heb. Ben Hem zo dankbaar voor wie Hij is. Kan soms zo ontmoedigd worden in mijn denken (waar de strijd is). Dan is Hij er altijd! Dit wilde ik graag even met jullie delen Lieve groet en zegen met het prachtig werk van ‘Ik Wonder Jou’ ✨ – Wilma

Je bent echt een wonder van God! Hij houdt van jou op een speciale en persoonlijke manier.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.