Jezus wil je moed geven!

IMAGE-13-Jesus-Aimerait-vous-rassurer-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus wil je moed geven!

“Met uw stok en uw herdersstaf beschermt U mij en stuurt U mij bij.” (Psalm 23:4, BB)

Een herder gaat nooit op pad zonder staf. Die staf geeft hem de mogelijkheid om, uiteraard met zachte dwang, een afgedwaald schaap weer de juiste kant op te sturen.

Hoe vaak ben ik niet de weg kwijt geweest? Hoeveel keer ben ik niet gevallen? Hoe vaak heb ik niet het verkeerd gehandeld of zelfs gezondigd?

Maar steeds weer leidde God mij in zijn mildheid, liefde en genade in de goede richting met zijn herdersstaf.

Een stok heeft de herder bij zich ter bescherming en voor de zekerheid. Slaan zal hij de schapen nooit, maar des te meer beschermen tegen aanvallers van buiten de kudde.

“De duivel zwerft rond als een brullende leeuw,” zegt de Bijbel. “Stel u tegen hem teweer, gesterkt door uw geloof” (1 Petrus 5:8) en in de verzekering dat “hij die in u is, machtiger is dan hij die in de wereld heerst.” (1 Johannes 4:4)

Wees daarvan verzekerd, houd moed. Jezus zal je altijd leiden en verdedigen, vanaf vandaag al!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.