Jezus spreekt tot jou…

IWJ Angst 5-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus spreekt tot jou…

Ik geloof dat Jezus vandaag een speciaal woord voor je heeft.

“Vandaag is een mooie dag. Wat je boos maakt, is wat je tegenhoudt van Mij, wat je nog niet aan Mij toevertrouwt. Denk hier eens over na: Ik zit nog steeds op de troon. Ik regeer over het universum. Ik ben Jezus, de Zoon van God die vlees is geworden voor jou en Ik zit aan de rechterhand van God. Ik ben het middelpunt van alles bij elkaar.” (zie Kolossenzen 1:17)

“Jij, mijn geliefde kind, bent zo waardevol voor Mij. Ik laat alle dingen samenwerken voor je bestwil.” (zie Romeinen 8:28

“Geef Mij wat je angstig en bang maakt. Laat je problemen je niet overweldigen; maak ze liever het onderwerp van je gebeden. Draag ze niet langer met je mee… breng ze naar Mij.” (zie 1 Petrus 5:7)

“Zoek me… Ik wil door jou gevonden worden.” (zie Jeremia 29:13-14) “Kom, zit aan Mijn voeten. Zet je omstandigheden opzij, je chaos, je streven… IK BEN is Mijn naam. Ik ben alles wat je nodig hebt. Ik ben de vrede waar je naar verlangt. Ik ben leven in overvloed. Ik ben het geluk dat je zoekt.” (zie Johannes 10:10) “Kom… Ik ben hier.”

Als dit woord je raakt en je wilt reageren, nodig ik je uit om met me te bidden: “Jezus, hier ben ik. Ik beantwoord Uw oproep. Ik wil deze problemen en gevoelens niet langer zelf dragen. Ik geef U mijn angsten, mislukkingen, wat me angstig en gestrest maakt. Ik geef U alles… ja, neem alles, Here. Red me, Jezus! Bedankt voor Uw hulp en Uw liefde. Bedankt dat U het ware middelpunt bent in alles. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.