Jezus leeft in jou en is voor jou!

IWJ 4.12-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus leeft in jou en is voor jou!

Misschien begrijp je niet altijd het hoe en waarom van Gods plan voor je leven. Misschien twijfel je wel eens of God echt geïnteresseerd is in jou…

Laat deze gedachte dan los. Laat hem niet groeien, want het is een leugen. Meer dan wie dan ook, verlangt God naar jou en wil Hij voor je zorgen. Meer nog dan je vader, meer dan je moeder. Hij houdt van je!

Wees daarom hiervan verzekerd: Je bent sterk, onwankelbaar en je kunt het! “Maar mensen die op de Heer vertrouwen, zullen nieuwe kracht krijgen. Ze zullen opstijgen als een arend. Ze zullen lopen, maar niet moe worden. Ze zullen verder gaan, maar niet uitgeput raken.” (Jesaja 40:31, BB)

Jij bent niet van deze wereld… “God heeft ons levend gemaakt en ons nu samen met Jezus een plaats gegeven in de hemelse plaatsen. Wij zijn daar ín Jezus Christus.” (Efeziërs 2:6, BB). Je bent geen mislukking. Met Christus in jou bevind je je in een plaats van overwinning.

Wees er dus van verzekerd: “Jezus leeft in mij en is voor mij!” Hij heeft een plan met jou en Hij zal je helpen het tot uitvoer te brengen.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.