Jezus leeft en is nog steeds actief!

IWJ 2.34-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus leeft en is nog steeds actief!

Ik ontving onlangs een prachtige brief van een van de lezers van ‘Ik Wonder Jou’. Haar naam is Marie en ze is een Palestijns Arabische christen. Ze is een non en woont in Israël, Kiryat-Ye’arim, waar de ark van het verbond jarenlang verbleef voordat koning David het terug nam naar Jeruzalem. Ik wil haar getuigenis van een wonderbaarlijke genezing graag met je delen.

“In 2012 had ik ernstige bronchitis. Ik lag drie dagen in coma. Iedereen geloofde dat het over was en dat ik zou sterven. Een benedictijnse monnik uit een nabijgelegen klooster kwam om mij de laatste rituelen te geven, maar plotseling opende ik mijn ogen en kwam ik weer tot leven. Mijn baas zorgde ervoor dat ik in een van de ziekenhuizen in Jeruzalem werd opgenomen en ik verbleef daar acht maanden op de intensive care. Ik werd aangesloten op allerlei machines, zodat ik kon ademen. Na die acht maanden mocht ik alleen terugkeren naar mijn gemeenschap onder de voorwaarde dat ik alle apparatuur zou houden en dag en nacht onder toezicht zou staan. Natuurlijk deed ik dat! Ondertussen had God een zegen klaar liggen voor mij!

In 2013, rond 1 uur ‘s nachts terwijl ik rustig lag te slapen (met al mijn gebruikelijke apparatuur), voelde ik een enorme warmte door mijn hele lichaam gaan en werd ik wakker. Het maakte me bang. Ik sprong uit bed en keek naar de tijd… Ik begon te beven en vroeg: “Heer, wat gebeurt er met me? Heb ik nog niet genoeg ellende? Ik begrijp het niet! Wat moet ik doen?” Ik klom terug in bed en ging uiteindelijk toch maar weer slapen.

Om 4 uur werd ik wakker en stapte uit bed. Ik voelde me heel anders… Het is onmogelijk om de rust en vrede die ik toen voelde te verklaren. De Heer had zijn dienaar bezocht: Ik was genezen!!

Sinds die dag heb ik geen medische apparatuur meer nodig. Ik heb alles teruggebracht naar het ziekenhuis. Ik voel me een nieuw persoon en zoals een Arabische uitdrukking zegt: “Ik draaf als een gazelle!” Halleluja! God zij dank! Alle glorie en lof voor U!

Is het niet geweldig wat Jezus doet? Hij geneest de zieken nog steeds. Als je een wonder nodig hebt, bid ik dat Hij je zegent. Omdat jij ook dierbaar voor Hem bent, en Hij geweldige zegeningen voor je heeft klaarliggen.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Hildegard op 29 augustus 2019 om 4:44 am

    Ik wil de de Here volgen en beter leren kennen.  2. Kirsten op 8 september 2020 om 1:46 pm

    Hoi Wilma; ik geloof dat als ik, als Volgeling van de Here Jezus Christus ook dat ik dit lijden om zijn wil moet doorstaan.. ik weet dat, of eigenlijke bedoel ik hiermee te zeggen, ik VOEL dat en ik sta tot zijn beschikking!