Jezus komt op voor MIJ?

IWJ 11.11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus komt op voor MIJ?

Er is een gedachte die me de regelmatig troost en ik bid dat het ook jou vandaag bemoedigt. Deze gedachte is, dat Jezus op dit moment voor mij opkomt. De Bijbel spreekt erover in Romeinen 8:34: “Wie zal hen dan nog kunnen veroordelen? Want Christus is voor ons gestorven [ en heeft zo onze straf op Zich genomen ]. En wat nog veel beter is: Hij is uit de dood opgestaan! Nu zit Hij naast God en Hij komt voor ons op.”

Het is bemoedigend om te weten dat Jezus, onze dierbare Redder, voor de Vader staat als we hulp nodig hebben en in ons voordeel pleit! Hij bemiddelt voor ons en bidt met heel Zijn hart voor ons welzijn. 

Dit zorgt ervoor dat ik er absoluut zeker van ben dat ik nooit alleen ben. Er is iemand die over me waakt, die me nooit uit het oog verliest en die elke keer als ik hulp nodig heb voor mij pleit en me helpt. Door me te beschermen, me te zegenen en me te bemoedigen.

Hij doet dit ook voor jou. Jezus waakt over je en Hij komt voor je op. De Zoon van God houdt van je en is er voor je, ook vandaag weer.

Hij helpt jou!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.