Jezus kan jouw ‘leegte’ opvullen!

IWJ 7.19-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus kan jouw ‘leegte’ opvullen!

Het is goed om te weten dat we alles aan Jezus kunnen geven. We denken er vaak aan om Hem onze zorgen en noden te geven. Maar denken we er ook over na om Hem te geven wat we missen?

Gebeurt dit je ooit – Je staat ‘s morgens op en je wilt gewoon niet…

  • Geven
  • Lachen
  • Goed doen
  • Enzovoorts…

Dat gebeurt mij ook wel eens! Het is een ‘leegte’ die ik helemaal niet graag voel.

Maar er is goed nieuws! Jezus kan dit tekort, dit “niets”, deze “leegte”, wegnemen en het vullen!

Als dit vandaag voor jou het geval is, kan je dit gebed samen met mij bidden: “Heer, deze morgen voel ik me leeg en ik heb het gevoel dat ik niets te geven heb. Ik wil van mensen houden, maar ik wil dat U het via mij doet. Vul mij, Heer, met Uw liefde, Uw aanwezigheid, Uw vreugde en Uw enthousiasme. Dank U, Jezus, ik weet dat U het nu zelfs al doet! Ik hou van U, Heer. Amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Geesje Roskam- van der Heide op 15 februari 2019 om 6:30 pm

    Ik word hier stil en ontroerd van.