Jezus is jouw vriend

IWJ 3.13-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus is jouw vriend

Als je met iemand bevriend bent schrijf je elkaar af en toe, toch? Wat is het fijn om woorden van een vriend te lezen. Deze berichten van vrienden zijn vaak de reden dat we onze mailbox of apps openen.

Ik ben blij om jou als vriend te hebben! Het is een eer en het geeft me veel vreugde om te weten dat je, op dit moment, deze woorden leest! Ik wil je daarvoor bedanken!

Terwijl je deze paar alinea’s leest, bid ik dat de band die we hebben door ‘Ik Wonder Jou’ mooie vruchten voortbrengt en je leven overspoelt met zegeningen!

Hier zijn een aantal berichten van vrienden die ik graag met je wil delen. Bedankt Catherine, Nelly en Teyu…

  • “God gebruikt jou door ‘Ik Wonder Jou’ om te reageren op mijn dagelijkse gebeden. ‘s Morgens open ik mijn inbox en vraag: “God, heeft U een antwoord voor mij?” En het antwoord is heel vaak ‘ja’”. Catherine, Frankrijk
  • “Deze e-mail geeft mij hoop. Ik wacht er elke dag op!” Nelly, Guadeloupe
  • “Dankzij ‘Ik Wonder Jou’ realiseer ik me dat niets ‘toevallig’ gebeurt. God gebruikt elke situatie, elk detail van omstandigheden, om mij te leiden naar de bestemming die Hij voor mij heeft.” Teyu, Congo

De Heer Jezus, je vriend, zorgt dagelijks voor je. Hij is een trouwe, tedere Vriend die je kunt vertrouwen. Hij is Degene die jou het beste kent. Misschien voel je je wel eens alleen, maar Christus is een vriend die van je houdt en je elke dag wil herinneren aan Zijn vriendschap!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Naomi op 13 augustus 2018 om 7:51 am

    Bedankt voor deze bemoediging!