Jezus is jouw GPS!

IWJ 10.15-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus is jouw GPS!

Ben je wel eens de weg kwijt geraakt op een plek waar je je niet veilig voelde? En had je toen geen idee welke kant je op moest gaan?

Een vriendin vertelde me eens dat ze op haar handen en knieën op een grote berg kroop, op zoek naar geschilderde pijlen op de rotsen die haar de weg zouden wijzen naar de dichtstbijzijnde schuilplaats. De avond naderde snel en er was plotseling een dichte mist verschenen. Gelukkig heeft ze de schuilplaats uiteindelijk gevonden!

Stel je nu voor dat je op klaarlichte dag over deze zelfde plek vliegt, waarschijnlijk snap je dan niet hoe iemand daar verdwaald kan raken.

“Jezus zei tegen hem: “IK BEN de weg en de waarheid en het leven. Alleen door Mij kun je bij de Vader komen.” (Johannes 14:6, BB)

Als je vandaag het gevoel hebt dat je door mist en verwarring wordt omgeven, heb ik goed nieuws voor je. Jezus ziet jouw omstandigheden vanuit de lucht. Als je Hem vertrouwt zal Hij je leiden, want Hij weet en is jouw weg!

Ik nodig je uit om dit met mij te bidden: “Heer, U bent de weg, de Waarheid en het Leven. Ja, U bent degene die al mijn wegen verlicht. Ook al zie ik het niet goed, U ziet de weg die voor mij ligt perfect. Dank U, Heer, voor Uw aanwezigheid en dat U mij op al mijn wegen hebt geleid. Ik hou van U, Jezus. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.