Jezus heeft al gewonnen!

IWJ 6.31-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Jezus heeft al gewonnen!

Jezus overwon de dood en al zijn kracht. Hij heeft “de naam boven alle namen” gekregen… Een naam die boven eenzaamheid, pijn of depressie staat. Hij overwon al deze dingen aan het kruis om jou en mij te bevrijden!

“… Hij heeft zelfs al zijn goddelijkheid opgegeven. Hij kwam naar de aarde om een dienaar te worden. Hij werd helemaal mens. En als mens heeft Hij Zichzelf vernederd door [ God ] gehoorzaam te zijn tot de dood. Ja, zelfs tot de dood aan een kruis. Daarom heeft God Hem ook de hoogste eer en de allergrootste macht gegeven. Hij heeft Hem belangrijker en machtiger gemaakt dan wie dan ook. (Filippenzen 2:7-9, BB)

Ongeacht in welke situatie je je nu bevindt, Jezus heeft de overwinning al voor je gewonnen. Vandaag nodig ik je uit om die overwinning van Jezus Christus goed te beseffen. Het is ongekend, volledig en voor eeuwig. Omdat Hij niet aarzelde om alles voor je op te geven, neem jij vandaag de dag ook deel aan Zijn overwinning!

Je bent…

Mijn vriend, wees blij dat Jezus de strijd heeft gewonnen! Bid en dank de Heer met mij: “Jezus, dank U dat U gehoorzaam was en Uw leven aanbiedt voor mij. Ik verdien het niet, maar dankzij U ben ik vandaag vrij, genezen en hersteld! In Uw naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.