Jezus gaat viral! ?

26 november 2020


Ik neem je vandaag even mee naar mijn atelier. Mijn zoon is iets van plan en heeft alles al klaargezet. Een groot schilderij staat schuin in mijn atelier. Twee lampen zijn opgesteld.

“Kijk, mam, dan moet je het schilderij oppakken, in de camera kijken en dan omdraaien.
Dat is het.”

Ik doe wat hij vraagt. Ik kan niet anders. Hij is zo enthousiast! Als ik het schilderij heb omgedraaid, gaan zijn handen in de lucht en roept hij: “Dit is het! Top gedaan, mam.”

Ik kijk hem aan en vraag: “Huh, is dit alles?”

“Dit ga ik posten op TikTok. Ik heb een account voor je aangemaakt en nu ga je ‘viral’. Let op mijn woorden.”

TikTok is een online platform waar hele korte filmpjes op worden gepost, dus verward het niet met de 8 kippen bij ons in de de tuin die met regelmaat niet ‘tiktok’, maar ’toktok’ zeggen. ?

De uren daarna wordt mijn enthousiaste zoon steeds enthousiaster. “Er hebben al 45.000 mensen naar jouw TikTok filmpje gekeken.” Een uur later: “87.000!” Met hetzelfde tempo vliegt het filmpje de online wereld over. Inmiddels hebben meer dan anderhalf miljoen mensen naar mij gekeken terwijl ik een schilderij omdraai…

Zo draait God ook voor jou met liefde een Hemels schilderij om. Jezus verlaat deze wereld en laat een nieuw ‘schilderij’ zien. Zijn Geest die viral gaat. De hele wereld is Zijn bereik!

Johannes 16:7: “Maar geloof Mij: het is beter voor jullie dat Ik wegga. Want als Ik niet wegga, kan de Helper niet naar jullie toe komen. Maar als Ik wel wegga, kan Ik Hem naar jullie toe sturen.” (BB)  

Gods Geest gaat de wereld over! Gods Geest gaat viral! Daar zijn die views van mij niets bij 🙂 Kijk daarom niet naar mij, maar volg God, met heel je hart. 

Ik daag je uit om je vandaag te laten leiden door Gods Geest. Luister naar de fluistering in je hart en vertrouw erop dat God het is die tot je spreekt!

Nieuwsgierig naar mijn TikTok filmpje? Klik hier. Of volg me op Instagram en Facebook.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?