Jesus Culture – Let There Be Light

Home | Wonderen | Jesus Culture – Let There Be Light

God is ons Licht en onze Redding. Daarom kunnen we samen met dit lied van Jesus Culture bidden dat er licht zal komen in ons leven en in ons hart.

Let there be light, let there be light
Laat er licht zijn, laat er licht zijn
Until it fills up every space,
Totdat het elke ruimte vult
come and have Your way
Kom en doe Uw wil
Let there be light, let there be light
Laat er licht zijn, laat er licht zijn
Just one word and I am changed
Eén woord en ik ben veranderd
Come and have Your way
Kom en doe Uw wil

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.



*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Carola op 7 augustus 2019 om 4:41 am

  Lieve broer en zus, ik kan er maar niet over uit hoe elke dag de bemoediging zo precies past op mijn leven. Als ik nog niet zou geloven in de werking van de Heilige Geest, zou ik het nu zeker gaan doen!
  Psalm 27 is exact wat ik vandaag nodig heb, ik ben bang in het donkere dal waardoor ik nu ga , op een dag is deze situatie mijn getuigenis, dan zal ik ook getuigen dat de dagelijkse bemoediging zo precies paste! Hem alleen alle eer!!!
  Ik zegen jullie in Jezus Naam en ik wil jullie ook bemoedigen om door te gaan, wat er ook gebeurt!
  ‘Maar God zij dank, Die ons de overwinning geeft door onze Heere Jezus Christus. Daarom, mijn geliefde broeders, wees standvastig, onwankelbaar, altijd overvloedig in het werk van de Heere, in de wetenschap dat uw inspanning niet tevergeefs is in de Heere.’
  ‭‭1 Korinthe‬ ‭15:57-58‬ ‭HSV‬‬

Laat een reactie achter