Jesus Culture – Fierce

Home | Wonderen | Jesus Culture – Fierce

Dit mooie lied van Jesus Culture gaat ook over de kracht van Gods liefde. Hij achtervolgt jou!

Like a tidal wave
Net als een vloedgolf
Crashing over me
Die over mij heen stort
Rushing in to meet me here
Ontmoet U mij
Your love is fierce
Uw liefde is zo sterk

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Van den Broeck Annick. op 16 april 2020 om 5:32 am

    Gods Liefde is inderdaad het sterkste, grootste waardevolste geschenk dat wij mogen ontvangen. Als ik mij eenzaam, onzeker ,verdrietig, radeloos, gekwetst, onbenullig, waardeloos, bang, kwaad, teleurgesteld enz. voel, en ik zoek Gods Liefde op moet alles gewoon wijken.
    Door Zijn Liefde verdwijnen deze negatieve gevoelens. Hij geeft zoveel mooie dingen in de plaats. Hij komt ons tegemoet en draagt ons overal doorheen. Voor Hem is niets onmogelijk. Gods Liefde is oneindig groot.