Je zult succes hebben!

20200212 14.17

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je zult succes hebben!

“Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.” (Psalmen 1:3, BB)  

Dit is een bijzonder vers. Het zegt dat je succes zult hebben bij alles wat je doet. Dat is Gods verlangen! (zie 3 Johannes 1:2) Hij geeft je de sleutels om te slagen in het leven en te bloeien in je relaties, werk en je gezinsleven.

God wil dat je succes hebt omdat Hij een goede Vader is. Zelfs aardse vaders willen dat hun kinderen succes en hebben en willen goede dingen aan hen geven. Hoeveel meer wil God dan goed dingen geven aan hen die Hem ernaar vragen! (Zie Matteüs 7:9-11)  

God zit niet vanuit de hemel je chagrijnig te bekijken. Hij denkt niet: “laten we eens kijken of hem/haar dit gaat lukken…  God wil niet dat je faalt!

Het is zelfs het tegenovergestelde. God kijkt met liefde in Zijn ogen naar je, net als een moeder naar haar kleine baby kijkt. Hij ziet de potentie en de toekomst die Hij voor je heeft. God kijkt naar het succes dat Hij in jou heeft gelegd.

Jij moet natuurlijk ook een deel doen…

  • Geef God en Zijn Woord de ruimte om te werken in je leven
  • Laat je door God veranderen
  • Stop niet met veranderen!

God heeft je niet als wees achtergelaten. Jezus heeft de Heilige Geest naar ons toe gestuurd. Hij zal in je wonen, Hij zal je alles leren en je leiden in alle waarheid. (zie Johannes 14:26 en Johannes 16:13) 

God wil dat je slaagt… durf het te geloven! Hef je hoofd op en loop als een overwinnaar. God gaat geweldige dingen doen in je leven.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.