Je zal niks te kort komen!

IWJ Namen van God-3

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je zal niks te kort komen!

We gaan door met het ontdekken van een aantal namen van God uit de Bijbel. 

Ik heb eerder deze maand vertelt over het moment dat we veel minder salaris vroegen aan onze kerk. Door deze stap van geloof en opoffering kregen we één van de beste ervaringen van ons leven als jong koppel. We zagen dat God in al onze noden voorzag! En God zegende ook de kerk! Tijdens deze tijd ervoeren we God als nooit tevoren als de goddelijke Herder. Hij is YHWH Rohi, de Heer is mijn Herder. 

Ik geloof wat David zegt, “…De Heer zorgt voor mij zoals een herder voor zijn schapen zorgt. Ik kom niets tekort.” (zie Psalm ‭23:1,‬ ‭BB‬‬) David ging door een hele moeilijke tijd toen zijn vervolgers hem wilden doden. Maar Hij wist dat de Heer, zijn Herder, voor hem zou zorgen en dat hem niets tekort zou komen!  

Voel je je ontmoedigd, moe of overweldigd door een tekort aan bepaalde belangrijke behoeften? Jezus wil je, zoals de Bijbel zegt, laten drinken uit rustige stroompjes, want Hij is de goede Herder. (zie Psalm 23:2)

  • Hij zal je niet in de steek laten.
  • Hij zal je niet vergeten.
  • Hij zal voor jou en je familie zorgen. 

Omdat de Heer je herder is, kom je niets tekort! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.