Je zal altijd een winnaar zijn!

IWJ 12.22

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je zal altijd een winnaar zijn!

De apostel Paulus was in zijn dienst voor God bekend met het lijden. Wanneer hij vertelt wat hij heeft meegemaakt, spreekt hij over verdrukking, verdriet, vervolging, gevaar en het zwaard.

Toch verklaarde hij meteen daarna met overtuiging: “Maar in alle moeilijkheden zijn we meer dan overwinnaars, dankzij Hem die van ons houdt.” (Romeinen 8:37, BB)

Ondanks alles wat hij heeft doorstaan (gebrek aan voedsel, mishandelingen en voortdurende doodsbedreigingen), beschouwde Paulus zichzelf als meer dan een overwinnaar! Hij wist dat hij, wat er ook gebeurde, altijd een winnaar was.

Ik ken je precieze situatie niet, maar wat voor leed je op dit moment ook lijdt, je bent en zult altijd een overwinnaar zijn. Jezus, je Redder, heeft je gekocht en voor eeuwig gezegend. Niets kan jou ooit scheiden van Zijn liefde!

De Bijbel verklaart: “Want ik weet zeker dat geen dood of leven, geen engelen of duivelse geesten, geen enkele macht, geen dingen nu of in de toekomst, geen macht uit de hoogte of uit de diepte, nee, niets op deze aarde ons zal kunnen losmaken van de liefde van God. Die liefde heeft God ons gegeven door Jezus Christus, onze Heer.” (Romeinen 8:38-39, BB) 

Ik hou van je en ik bid voor je!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Mary Mondé op 22 november 2019 om 5:26 pm

    Dank je/