Je Verdediger zal opstaan!

IWJ 2.38-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je Verdediger zal opstaan!

“Lever me niet aan hen uit! Ze beschuldigen mij van dingen die niet waar zijn. Ze willen me kwaad doen.” (Psalm 27:12

Het is heel moeilijk om ten onrechte te worden beschuldigd, zeker als dat in het openbaar is. Dit overkwam me enkele jaren geleden op 1 januari. Ik was rustig aan het ontbijten met een paar vrienden om het nieuwe jaar goed te beginnen, toen ik werd geïnformeerd dat er een beschuldigend artikel op een website was gepubliceerd tegen TopChrétien, de organisatie die ik opgericht heb en tegen mij. Een voorganger had het artikel geschreven en onze integriteit in twijfel getrokken en andere dingen ter discussie gesteld. Het artikel bevatte een tiental beschuldigingen…

Dit was heel pijnlijk om te ervaren, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vrouw en kinderen. En ook voor ons team. We huilden en zochten God. We hebben de voorganger vergeven en probeerden het kwaad in goed te veranderen.

Wees ervan verzekerd dat je Vader je niet zal overleveren aan de giftige verlangens van je vijanden. Valse getuigen die alleen geweld ademen, kunnen tegen je opstaan, maar Iemand anders zal ook opstaan! Hij is jouw Verlosser… Hij zal voor je opstaan. Hij is Jezus Christus en Hij straalt alleen vriendelijkheid en zachtmoedigheid uit.

Jezus is je Verdediger. Hij zal opstaan ​​en het laatste woord hebben!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.