Je leven heeft een doel!

20200506 Gods doel-1 NIEUW

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je leven heeft een doel!

In de maatschappij waarin we leven streven we naar succes, een goede baan en persoonlijke ontwikkeling. Deze dingen zijn zeker goed, maar ze geven ons geen voldoening. Waarom niet? Omdat God ons gemaakt heeft met een nog bijzonderder doel.

Dit laat de Bijbel aan ons zien: “Nog voordat Ik je maakte in de buik van je moeder, kende Ik je al. Al voordat je werd geboren, gaf Ik jou je taak. Toen al was Ik van plan om jou tot Mijn profeet voor de volken te maken.” (Jeremia ‭1:5‬, ‭BB‬‬)

God heeft je hele leven al lang voordat je bestond uitgestippeld. Hij heeft je gemaakt om Hem te dienen! Hij heeft je apart gezet en plannen vol vrede en geluk voor je bedacht, die uitgevoerd kunnen worden als je je leven aan Hem geeft.

Misschien vraag je je nog steeds af wat het doel van je leven is. Misschien wil je je heel graag ergens voor inzetten, maar weet je gewoon niet waarvoor. 

Het is tijd om actie te ondernemen! God wil jou, Zijn kind, gebruiken om deze lijdende wereld te helpen. 

  • Jij bent de liefdevolle armen van de Vader die mensen omarmt.
  • Jij bent Gods handen die de ontmoedigde mensen dragen. 
  • Jij bent Gods mond die de mensen die Jezus nog niet kennen bemoedigt.
  • Jij bent Gods oren die vol liefde luisteren naar mensen die gekwetst zijn.

Waar je ook gaat, God gaat met je mee. Zijn aanwezigheid, Zijn heiligheid en Zijn genezende kracht zijn met en in je. Hij heeft je geen geest van angst gegeven, maar een geest van kracht, liefde en zelfbeheersing! (zie 2 Timotheüs 1:7)  

Bid met mij, “Vader, dank U dat U mij laat zien dat mijn leven een doel heeft! Ik vraag U om mij te leiden zodat ik de mensen die U naar mij stuurt kan zegenen. Gebruik mij om deze wereld met Uw liefde te veranderen. In Jezus’ naam, amen.” 

Ik bid dat Hij je vandaag zal leiden met Zijn Geest en dat je een geweldige dag zal hebben! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.