Je kunt Hem alles vertellen!

IWJ 15.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je kunt Hem alles vertellen!

Wat doe je als je van binnen gevuld bent met bezorgde gedachten?

Zorgen en angsten kunnen onze gedachten zo erg beheersen dat we niets anders meer kunnen horen en zien! God wil niet dat je hierdoor vastgehouden wordt. Hij wil je vrij zien wandelen.

Soms, wanneer ik aan het einde van mijn kracht of motivatie ben gekomen, bid ik dit gebed: “Heer, ik voel me leeg, alsof ik niets meer te geven heb. Ik vraag om Uw motivatie en Uw liefde om de rest te doen van wat ik vandaag moet doen.”

En als ik er later over nadenk, merk ik dat alles is gedaan, dankzij de Heer en Zijn genade! Hij is waarlijk goed en Hij voorziet in al onze behoeften, of ze nu fysiek, spiritueel of emotioneel zijn.

Breng je zorgen bij de Heer in plaats van ze voor jezelf te houden, zodat ze zwaar op je schouders blijven drukken. Roep om Zijn hulp… Hij zal blij zijn om je te helpen, en Zijn naam zal geprezen worden.

“Steeds als ik wanhopig was, troostte U mij en gaf U mij weer hoop.” (Psalm 94:19, BB)

God moedigt je vandaag aan en ik prijs Hem daarvoor!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter