Je hoort dicht bij God te zijn!

20200622 16.1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je hoort dicht bij God te zijn!

Vandaag nodig ik je uit om een ‘reis door de tijd te maken’. Ga met me mee naar de dag dat God de mens schiep…

“En God maakte de mens. Hij maakte hem zó, dat hij heel veel op Hem leek. De mens leek heel erg op Hem. Hij maakte een man en een vrouw.” (Genesis 1:27, BB)

God schiep de mens. Hij gaf hem een ​​naam: Adam. Hij vertrouwde hem het beheer van de hele schepping toe. (zie Genesis 1:28) En tot aan de zondeval bleef Adam in het paradijs omdat dat zijn plek was. Dat was van te voren zo bedacht, dat hij in de Hof van Eden zou zijn, zo dicht bij God als maar mogelijk was.

Dat wil ik benadrukken. Het doel van God, toen Hij de mens schiep, was om een relatie met hen te hebben dicht bij hen te zijn. Hij had ze overal op aarde kunnen neerzetten, maar Hij koos ervoor om ze zo dicht mogelijk bij Zichzelf te plaatsen. Onze God is een God van relaties.

We zijn niet geschapen om gescheiden te leven van Hem! God houdt van je en Hij wil zo graag dicht bij je zijn.

Je kunt op elk moment de ‘hof’ van Zijn aanwezigheid binnengaan. Daar waar genoeg leven, vrede en vreugde is. Je bent geschapen om dit elke dag te ervaren, en dus ook vandaag!

Wacht dus niet langer, ga in Gods aanwezigheid zijn! Het is de plek waarvoor je bedoeld bent. Je bent namelijk Zijn schepping! Zing mee met dit heerlijke aanbiddingslied van Kari Jobe, ‘The Garden’. 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter