Je hoort bij een bijzondere familie!

IWJ 10.30-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je hoort bij een bijzondere familie!

Ik ben God dankbaar voor alle broers en zussen in Christus die Hij mij heeft gegeven. Ik blijf me verbazen over de diversiteit en de schoonheid van Gods familie. Een familie waar ook jij bij hoort! Ja, God heeft jou gekozen, geroepen en geadopteerd als Zijn kind.

“En ze zongen een nieuw lied: “U bent het waard om de boekrol open te maken en de zegels los te maken. Want U bent geslacht. Met uw bloed heeft U ons uit alle volken en stammen en landen en talen gekocht voor God…” (Openbaring 5:9, BB)

Je hoort bij een familie die bestaat uit mensen van elke stam, taal en natie. Wow! Als je erover nadenkt is het echt geweldig! Je hebt broers en zussen in alle uithoeken van de wereld.

Binnen deze familie heb jij een unieke rol. Je mag mensen aanmoedigen, ondersteunen, optillen en voor ze bidden. Deze familie is kostbaar, koester het!

Dit is wat Yvonne me schreef: “Goedemorgen Eric, ik ben verbaasd hoe snel de tijd voorbij is gevlogen, ik kan niet geloven dat het al weer bijna twee maanden geleden is dat ik mijn eerste e-mail van ‘Ik Wonder Jou’ heb ontvangen. Jij en alle broers en zussen die jou ondersteunen en voor je bidden: bedankt. Het ontvangen van ‘Ik Wonder Jou’ is in mijn leven zo verbazingwekkend en bemoedigend geweest. Het verbaast me hoe God elke morgen bij het openen van je e-mail tot mij spreekt. Ik moet nog steeds de eerste e-mail vinden die niet past bij mijn leven op dat moment. Hoe verbazingwekkend is onze God. Hij herinnert ons gewoon zachtjes aan Zijn liefde, genade, vergeving en steun, als we Hem maar in ons leven toelaten. Dank je voor het geweldige werk dat je doet en voor de steun van broers en zussen van over de hele wereld. Dank U, Vader, voor deze geweldige mensen in mijn leven. Gods zegen, Eric, en al degenen die je steunen en voor je bidden.”

Net als Yvonne hoor je bij deze unieke familie, het lichaam van Christus. Je past er perfect bij!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.