Je hebt een geweldige erfenis ontvangen!

IWJ Erfgenaam-1 [20191227]

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je hebt een geweldige erfenis ontvangen!

Sommigen van ons wachten op het moment dat God specifiek tegen ons spreekt, alsof vanaf dan Gods beloften voor ons gelden, we onze roeping kunnen uitvoeren en we onze bestemming kunnen bereiken. Soms realiseren we ons niet dat die tijd al is gekomen en dat God vandaag al tegen ons zegt dat het tijd is om actie te gaan ondernemen: “Daarom zei Jozua tegen de Israëlieten: “Waar wachten jullie nog op? De Heer, de God van jullie voorvaders, heeft het land aan jullie gegeven! Waarom veroveren jullie het niet?”” (zie Jozua ‭18:3‬, ‭BB‬‬)

Dit “land” is niet speciaal gereserveerd voor anderen die meer kennis hebben of al langer geloven dan jij. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, herinner ik je eraan dat je als kind van God een geweldige erfenis hebt ontvangen. 

Wanneer wat je ziet ervoor zorgt dat je het tegenovergestelde denkt:

  • Kies er dan voor om te geloven en je te laten leiden door de Geest.
  • Focus niet op de dingen die je nog niet hebt ontvangen. 
  • Keer je af van de dingen die je willen beroven van je dromen en je vrede.
  • Geloof in Zijn beloften, omdat God doet wat Hij belooft. 

Het is tijd om op te staan en te beginnen met ontvangen wat God je wil geven. 

Als angst je tegenhoudt om Zijn plannen van vrede uit te voeren, nodig ik je uit om hardop uit te spreken dat je een erfgenaam van God bent. Je bent een mede-erfgenaam met Jezus. 

God vult je nu met Zijn kracht, Zijn heiligheid en Zijn moed. 

Wacht niet langer! Het is tijd om op weg te gaan om je bestemming te bereiken, de bestemming die God al voor je heeft voorbereid toen je werd geboren. 

Wees ervan overtuigd dat God met en in je is, net zoals Patricia hier getuigt: “Ik heb mezelf heel erg vastgegrepen aan het feit dat God alles is wat ik nodig heb en dat ik zonder Hem niets ben en niets kan doen. Jezus heeft me het recht gegeven op de erfenis die God voor me voorbereid heeft en ik ben daarom mede-erfgenaam met Jezus. De e-mail over dat wij Jezus in ons dragen zoals Maria heeft me heel erg geraakt. Ik heb echt geleerd hoe ik kan leven met Jezus in mij, kan doen wat Hij deed, me kan gedragen zoals Hij deed, een beelddrager van Hem kan zijn en Zijn karakter kan hebben. Ik voel me zoveel sterker en ik kan net zoals Paulus zeggen: “Ik kan alle dingen aan, dankzij Christus die mij kracht geeft” en ik weet zeker dat “Hij die in mij is machtiger is dan hij die in de wereld heerst.” 

Heel mooi gezegd, Patricia!

Jij kunt ook alle dingen aan, dankzij Christus die je kracht geeft!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter